ZZP en MKB

De financiële administratie doen of de boekhouding voeren is één van de belangrijkste activiteiten binnen een onderneming. Dat is mijn specialiteit en die zorg neem ik u graag uit handen. Dat levert u tijdwinst op.

 

Deze tijdwinst kunt u als ondernemer  aan uw klanten en bedrijf besteden. Ook wilt u nadenken over de toekomst. De mogelijkheden, de consequenties van beslissingen of mogelijke uitbreidingen op een nieuwe markt. Om te kunnen ondernemen heeft u veel tijd nodig en dient u zaken waar u geen affiniteit mee heeft of geen kennis van heeft, uit te besteden. Hierin kan ik u adviseren en bijstaan.

 

Ook als uw bedrijf in financiële problemen zit, is het vaak prettig als een kundig adviseur u bijstaat. Door de  financiële problemen met u door te nemen  en te helpen  met het oplossen hiervan, kunt u hoge kosten besparen en faillissement voorkomen. Financieel administratiekantoor Smulders kan u helpen met contacten met schuldeisers, belastingdienst of andere lastige beslissingen waar u voor staat. Hierdoor hoeft u de lasten niet alleen te dragen en kunt u zaken uit handen geven.

 

De werkwijze is simpel:  Heeft u een nieuwe nota? Foto maken, en via sms, app of e-mail naar mij sturen en ik zorg dat uw boekhouding bijgewerkt wordt.

Wilt u liever dat alles in 1 keer gedaan wordt? Geen probleem, dan kom ik bij u op locatie de boekhouding doen, of ik kom het ophalen, zodat het u geen extra tijd kost.

Uiteraard zorg ik dat de uw administratie op goede en correcte wijze uitgevoerd wordt, zodat u weet hoe uw onderneming ervoor staat! Op basis van financiële overzichten voortkomend uit de administratie kunt u de juiste beslissingen nemen. Ik zal u hierbij informeren en adviseren indien u dat wenst.

 

Mijn diensten:

  • Het verzorgen van uw financiële administratie
  • Financiële planning en advies
  • Belastingadvies en aangifte
  • Loonadministratie
  • Hulp en advies bij oplossen financiële problemen